The Elder Scrolls Online: Litany of Blood Başarım Rehberi

The Elder Scrolls Online: Litany of Blood Başarım Rehberi

“Tatlı Ana, Tatlı Ana, evladını gönder bana, değersizlerin günahlarının vaftizi için, korkuyla ve kanla. —Kara Ayin” The Elder Scrolls Online oynayıp, Dark Brotherhood DLC’sine sahipseniz; bu sözleri kullanarak, birilerini öldürmek isteyenlerin kontratlarını mutlaka yerine getirmişsinizdir.

Peki ya size, oyundaki her bölgede özellikle belirlenmiş kişileri öldürünce “Litany of Blood” başarımı kazanabileceğinizi ve bununla özel bir ünvan ile karakter görünüşü açabileceğinizi söylesek?

Dark Brotherhood loncasına katıldıktan bir süre sonra, mabetteki kardeşlerden biri bize Litany of Blood adlı defteri veriyor ve envanterimize ekleniyor. Bu defter, üstü kapalı bir ayin sözleri eşliğinde bize oyundaki her bölgeden öldürülmesi gereken birini tarif ediyor. Rehberimiz de tam burada devreye giriyor ve size o kişilerin kim olduğunu, nerede ve nasıl bulabileceğinizi göstereceğiz.

Her biri farklı bölgede olan, toplamda 14 adet kurbanımızı öldürmek için, lonca arkadaşlarınız veya oyundaki insanlardan sizi oraya götürmelerini rica edebilirsiniz. Oyun içerisinde bana @CradonWar ismi ile ulaşırsanız ben de yardımcı olabilirim.

Tabii kurbanları öldürürken, arkalarından gizlice yaklaşıp X tuşuna basarak “Blade of Woe” ile öldürmeyi unutmayın, yoksa işe yaramaz. Ayrıca oyunda bulunan görev ekranının yanındaki “Achievement” sekmesinden “DLC” ve ardından “Dark Brotherhood” kısmına girerseniz, oradaki başarımlar arasından “Litany of Blood” başarımını takip edebilirsiniz.

Ve şimdi sırada kurbanları tanıtmak var!

#1 Cimalire (Skywatch, Auridon)

Oyun-Fest-01-Cimalire-MapOyun-Fest-01-Cimalire

#2 Caraleth (Marbruk, Greenshade)

Oyun-Fest-02-Caraleth-MapOyun-Fest-02-Caraleth

#3 Sihada (Vulkwasten, Malabal Tor)

Oyun-Fest-03-Sihada-MapOyun-Fest-03-Sihada

#4 Dablir (Rawl’kha, Reaper’s March)

Oyun-Fest-04-Dablir-MapOyun-Fest-04-Dablir

#5 Dinor Girano (Davon’s Watch, Stonefalls)

Oyun-Fest-05-Dinor-Girano-MapOyun-Fest-05-Dinor-Girano

#6 Cindiri Malas (Mournhold, Deshaan)

Oyun-Fest-06-Cindiri-Malas-MapOyun-Fest-06-Cindiri-Malas

#7 Gidelaar (Stormhold, Shadowfen)

Oyun-Fest-07-Gidelaar-MapOyun-Fest-07-Gidelaar

#8 Hakida (Windhelm, Eastmarch)

Oyun-Fest-08-Hakida-MapOyun-Fest-08-Hakida

#9 Eldfyr (Riften, The Rift)

Oyun-Fest-09-Eldfyr-MapOyun-Fest-09-Eldfyr

#10 Cesarel Hedier (Daggerfall, Glenumbra)

Oyun-Fest-10-Cesarel-Hedier-MapOyun-Fest-10-Cesarel-Hedier

#11 Alix Edette (Wayrest, Stormhaven)

Oyun-Fest-11-Alix-Edette-MapOyun-Fest-11-Alix-Edette

#12 Bulag (Shornhelm, Rivenspire)

Oyun-Fest-12-Bulag-MapOyun-Fest-12-Bulag

#13 Ebrayd (Sentinel, Alik’r Desert)

Oyun-Fest-13-Ebrayd-MapOyun-Fest-13-Ebrayd

#14 Berea (Evermore, Bangkorai)

Oyun-Fest-14-Berea-MapOyun-Fest-14-Berea

Bütün kurbanlarımız öldükten sonra, Gold Coast bölgesindeki Dark Brotherhood Sanctuary’e gidiyoruz ve Night Mother heykelinden “Guise of the Cadaverous Assassin” etkinleştirilerek ödüllerimizi alıyoruz. Karakter sayfamızda ismimizin yanında gözükmesi için “Executioner” ünvanı ve koleksiyon sayfasından etkinleştirebilmemiz için “Cadaverous Assassin” görünümünü kazanmış oluyoruz. Elbette başarım ekranında açtığımız “Litany of Blood” başarımı da sohbet kutusunda hava atabilmemiz için de yerini alıyor.

Cadaverous Assassin Polymorph:
Oyun-Fest-Cadaverous-Assassin

Harika!
Harika! Bayıldım Asfdsaf:D Şoktayım! Yapma Bunu! Bu Ne Şimdi!
1
Bu yazıyı paylaş :

Benzer Yazılar

PlayStation 5’in Logosu Ve PlayStation 4 Rekorları

PlayStation 5'in Logosu Ve PlayStation 4 Rekorları

PlayStation 5'in Logosu Ve PlayStation 4 Rekorları

CES 2020’de Sony PlayStation 5’ ve PlayStation 4’e ait bilgiler açığa çıktı. https://yabgunizampasha.com/yeni-playstation-5in-logosu-ve-rakamlarla-playstation-4.html  

Age of Empires 4 Kendini Gösterdi (İlk Oynanış Videosu)

Age of Empires 4 Kendini Gösterdi (İlk Oynanış Videosu)

Age of Empires 4 Kendini Gösterdi (İlk Oynanış Videosu)

https://yabgunizampasha.com/age-of-empires-4e-ait-ilk-oynanis-videosu-ve-tepkiler.html

Yeni Call of Duty Modern Warfare 2019 (İnceleme)

Yeni Call of Duty Modern Warfare 2019 (İnceleme)

Yeni Call of Duty Modern Warfare 2019 (İnceleme)

https://yabgunizampasha.com/call-of-duty-modern-warfare-incelemesi.html

Kimler Neler Demiş?

avatar
  Subscribe