The Elder Scrolls Online: Daha Hızlı Seviye Nasıl Atlanır?

The Elder Scrolls Online: Daha Hızlı Seviye Nasıl Atlanır?

Daha hızlı seviye atlamak konusunda oyuncular, çoğu MMORPG oyununda olduğu gibi The Elder Scrolls Online’da da sorun yaşarlar. Aslında her oyunda daha hızlı seviye atlamanın taktikleri olduğunu düşününce level cap’e merdivenleri ikişier ikişer, hatta dörder dörder çıkarak erişebiliyorsunuz. Eler Scrolls Online’da, seviye atlamak hızını artıracak tekniklerini gelin hep birlikte inceleyelim.

Seviye atlama hızınızı ister %100, ister %200, isterseniz de %300 artırın. Nasıl mı?

  1. The Elder Scrolls Online’ı sıklıkla oynayan oyuncular bilirler ki, Training ve Exploration eşyaları edinmek, tecrübe puanı kazanımı artırır. Etrafta keşfedilebilecek her yeri keşfedebilirsiniz. Üzerinizdeki ‘Exploration’ entegreli eşyalar sayesinde bonus tecrübe puanı kazanabilirsiniz. Örneğin; daha basit bir şekilde anlatacak olursak, eşyanın üzerinde ‘Increase exploration experience gained bu 6%.’ olmasına dikkat edin.
  2. Çoğunlukla Fighters Guild, Mages Guilds, Thieves Guild, Dark Brotherhood görevlerini yaparken sürekli yeni bölgeler keşfedebilirsiniz. Bunu yanı sıra, buralardaki tüccarlardan da training veexploration entegreli eşyalar satın alabilirsiniz. Bunları sürekli üzerinizde tutmanıza gerek yok. 50’nci seviyeye ulaşana kadar boş boş ortada dolanmaktansa, yüzük ya da kolye bu iki özellikten birine sahip olursa tecrübe puanı kazanımını artırabilirsiniz. Ayrıca seviyenize uygun training ve exploration entegreli eşyalar da üretebilirsiniz.
  3. Mages Guild’lerden kolye ve yüzük satın alarak, bunlara training ya da exploration entegre edebilirsiniz.
  4. Etrafta okunabilecek tüm kitapları okuyun. Bunlar da tecrübe kazanımına yardımcı olacaktır. Daha hızlı yetenek puanı elde edebilirsiniz.
  5. Grinding, görev yaparak elde edilen tecrübe puanından daha fazla tecrübe puanı kazandırır. Eğer grinder bir oyuncuysanız görevlerin zaman kaybı olduğunu düşünüyorsunuzdur. Ancak şunu da aklınızda bulundurun ki, daha efektif görev yaparsanız (mesela siz dâhil 3 farklı kişi ile birlikte) daha hızlı tecrübe puanı da kazanabilirsiniz. Ayrıca görev yaparak, görev alanına giderken çok fazla zaman kaybedersiniz.
  6. Grinding yaparak daha hızlı seviye atlamanın da bazı aşamaları var elbette. Eğer yanınıza size eşlik edece bir arkadaş alırsanız, aynı gruptayken oyun size 2 kat daha fazla tecrübe puanı kazandırır. Elder Scrolls Online’ın grup oyununna teşvik etmek için kurduğu bir sistem olarak düşünebilirsiniz.
  7. AoE (Area of Effect) skill’lerine sahip olursanız, grinding yaparken daha hızlı olabilirsiniz. Grinding yaparken, mob’ların seviyesinin sizden 5 seviyeden az ve fazla olmamasına dikkat edin.
  8. Training eklentileri olan zırh ve silahları kullanabilirsiniz. (Eğer craft skil’leriniz düşükse, oyun içinden @CradonWar ile iletişime geçebilirsiniz.)
  9. Psijic Ambrosia iksirleri de seviye atlamanızda size hız kazandırabilir.

Bizim sizler için önerebileceğimiz The Elder Scrolls Online’da hızlı seviye atlama ile ilgili bilgiler bu kadardır. Ancak ileride hangi bölgelerde grinding’i efektif olarak yapabileceğinize dair bilgileri de veriyor olacağız.

E haydi o zaman, oyuna giriş yapın ve level cap’e ulaşın.

Harika!
Harika! Bayıldım Asfdsaf:D Şoktayım! Yapma Bunu! Bu Ne Şimdi!
411
Bu yazıyı paylaş :

Benzer Yazılar

Total War: THREE KINGDOMS – Eight Princes Chapter Pack Duyuruldu

Total War: THREE KINGDOMS – Eight Princes Chapter Pack Duyuruldu

Total War: THREE KINGDOMS – Eight Princes Chapter Pack Duyuruldu

https://yabgunizampasha.com/total-war-three-kingdoms-8-prens-ve-cine-damga-vuran-turkler.html

Killsquad İlk Bakış

Killsquad İlk Bakış

Killsquad İlk Bakış

https://yabgunizampasha.com/killsquad-ilk-bakis.html

Lornsword Winter Chronicle – İlk Bakış

Lornsword Winter Chronicle – İlk Bakış

Lornsword Winter Chronicle – İlk Bakış

https://yabgunizampasha.com/lornsword-winter-chronicle-ilk-bakis.html

Kimler Neler Demiş?

avatar
  Subscribe